Protezēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Ģimnastikas 1, Rīga LV-1004
Tehniskie palīglīdzekļi, korsete, medicīniskā josta, ortoze, mugura, ceļa locītava, potītes, pēda, fiksators, apkakle, kruķi, kruķis, spieķis, štoks, ortopēdiskā zolīte, individuāli izgatavotas, ortopēdiskās zolītes, apavu ieliktņi, kompresijas zeķes, traumatologs – ortopēds, tehniskais ortopēds, krusteniskās ceļa saites,

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Tallinas 1, Rīga, LV-1001
Medicīnas tehnika, instrumenti, preces un piederumi

UniHaus, SIA

Brīvības gatve 223, Rīga, LV-1039
Protezēšana . Ortozēšana. Rehabilitācijas palīglīdzekļi. Tehniskie palīglīdzekļi.

UniHaus, SIA, Filiāle

Atbrīvošanas aleja 98-315, Rēzekne, LV-4601
Rehabilitācija. Protezēšana. Ortozēšana. Rehabilitācijas palīglīdzekļi. Tehniskie palīglīdzekļi. Palīglīdzekļi WC un dušai. Roku, kāju protēžu izgatavošana. Visa veida cieto un mīksto ortožu izgatavošana. Apavi diabēta pacientiem. Individuāli, pēc atlējuma, izgatavojamie apavu ieliktņi. Apavu ieliktņi sporta aktivitātēm. Šeno tipa
1

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

  • 1 Zobārstniecība un mutes higiēna

VALIS, Zobārstniecības klīnika Pārdaugavā

Valdeķu 25, Rīga, LV-1004
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības::

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

VKDent, zobārstniecības klīnika

Avotu 60-1a, Rīga, LV-1009
Zobārstniecība Centrs, Zobārsts Centrs, Zobārstniecība, Zobārsts, Zobārstniecība, protezēšana , implantoloģija, Zobārsts bērniem, Higiēnists, zobārsti, Stomatoloģija, zobu implantācija, implantologs, entodontija, protezēšana

Vecpilsētas medicīnas centrs, SIA

Grēcinieku 26-2.st., Rīga, LV-1050
pildīšana, zobu kroņi, kvalitatīvi zobārstniecības pakalpojumi, zobu ārstēšana, Tiltveida protēzes, Zobu protezēšana

Veites zobārstniecības kabinets, SIA

Radio 12/14, Liepāja, LV-3401
Zobu protezēšana : daļēji vai pilnīgi zaudētu zobu dabisko kroņu atjaunošana, trūkstošo zobu aizstāšana, , izmantojot zobu protezēšanas tehnoloģijas, protezēšana uz implantiem.

Veselības un sociālās aprūpes centrs Sloka, PSIA

Dzirnavu 36/38, Jūrmala LV-2011
Zobārstniecība, protezēšana . Fizikālā terapija. Garīgā aprūpe. Diennakts veselības aprūpe.

Vetvesta, SIA

Brīvības 156 k.1-37, Rīga, LV-1012
Stomatoloģija, (plombēšana, protezēšana , zobu restaurācija, suņiem un kaķiem) dzīvnieku stomatoloģija

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

Villadent, SIA

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Zobārstniecība Purvciemā, zobārsti Purvciemā, zobārsts Purvciemā, zobu ārstēšanas terapija, ķirurģija, protezēšana

Zemgales mutes veselības centrs, SIA

Slimnīcas 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Zobārstniecība un mutes higiēna

Zobiņi.lv, zobārstniecības centrs

Baznīcas 39-1, Rīga, LV-1010
Barona iela, zobārsti, zobu higiēna, stomatoloģija, higiēnists, zobu balināšana, protezēšana , stomatologs, , zobu rentgens, rentgens, zobu protezēšana , zobārstniecība un mutes higiēna, zobārstniecības kabinets
2

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

  • 2 Zobārstniecība un mutes higiēna

Zobu serviss, SIA

Mazā Nometņu 57-1.st., Rīga, LV-1002
Zobārstniecība, zobārsts, zobu higiēna, protezēšana , implanti.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Zobārstniecības centrs Brīvības ielā 103

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
bērniem un pieaugušajiem: visa veida zobu ārstēšana, arī ar lāzeru, lāzera zobārstniecība, ķirurģija, protezēšana