Protezēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Eliāses Ievas zobārstniecības prakse, SIA

Jumaras 195, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ārstniecības iestādes reģistra kods 2500-00153. Zobārstniecības pakalpojumi: Ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu implanti, mutes higiēna, balināšana.

Elīnas Putraševicas Podologa privātprakse

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Podologa kompetencē ir problemātiskās un / vai bojājuma skartas pēdas novērtēšana, aprūpe un rehabilitācija, kas ietver pēdas apstrādi, lokālu medikamentozu pielietošanu un individuālu palīglīdzekļu izgatavošanu, pielāgošanu. Pakalpojumā izmanto autoklavētus instrumentus. Autoklāvs ir iekārta, kurā pie 121 – 134 grādiem karstā tvaikā, zem spiediena tiek sterilizēti pakalpojumā izmantojamie instrumenti. Instrumentu komplektu skaits ir pielāgots apmeklētāju daudzumam vienā dienā. Tas nozīmē, ka katram klientam ir individuāli sagatavots instrumentu komplekts. Pārējie dezinfekcijas veidi: (virsmām, iekārtām, ādai pirms un pēc manipulācijas) atbilst normatīvajiem aktiem un sanitārajām prasībam.

Estetik Dent, SIA

K.Barona 117-380, Rīga, LV-1012
Zobārstniecība un mutes higiēna, protezēšana , zobu protezēšana , zobu protēzes, protezēšana ar keramiskām, Zobu protezēšana uz implantiem. Zobārstniecība Veselības centrā 4.

Estētiks, SIA

Kleistu 18a-1, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

EvaMar, SIA, zobārstniecība Bauskā

Uzvaras 21-1, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "EvaMar" piedāvā dažādus zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, tajā skaitā zobu ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu higiēna, implantoloģija. Kvalitatīva zobārstniecība Bauskā. Individuāla pieeja katram klientam. Ārsti - Inguna Dzene, Anda Bergmane, Elīza Vēja. Ķirurgs -  Darja Gvergžde. Higiēnists - Ilona Saukuma.

ZL.LV iesaka

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Apraksts:

Augstas kvalitātes medicīnas pakalpojumi par samērīgām cenām. Izvēlieties mūsu medicīnas tūrisma aģentūru un ietaupiet līdz pat 70%, salīdzinot ar citām valstīm. Sadarbojamies tikai ar labākajām klīnikām, kurās strādā pieredzējuši speciālisti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un metodēs. Sadarbība ar vairāk kā 370 klīnikām, kur tiek veiktas dažādas procedūras - sākot ar kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar transplantāciju. Mūsu mērķis ir nodrošināt Jums ne tikai ārstēšanu, bet arī ērtu neaizmirstamu ceļojumu un atpūtu. Saņemiet personīgu pieeju un rūpīgu uzmanību no sākuma līdz beigām. Mūsu komanda nodrošinās Jums atbalstu un palīdzību visā ceļojuma laikā. Iegūstiet BEZMAKSAS konsultāciju, kur mūsu speciālisti sniegs jums detalizētu informāciju par ārstēšanas iespējām un procedūrām. Pielāgojam piedāvājumu tieši Jūsu vajadzībām, nodrošinot personalizētu pieeju.

 

Gelam, SIA

Latgales 256A, Rīga LV-1063
Zobārstniecība Ķengaragā Zobu raušana Ķengaragā Zobu ārstēšana Ķengaragā Zobu higiēnists Ķengaragā Zobu protezēšana , , protezēšana Ķengaragā Zobārstniecība Zobu restaurācija Zobu ārstēšana Zobu raušana Zobu kanālu tīrīšana

Gohberga G. zobārstniecības prakse

R.Blaumaņa 8-2, Jelgava LV-3001
Zobu protezēšana . Zobu rentgens. Digitālā viziogrāfija. Zobu kompjūtera viziogrāfija., Protezēšana .

Helga-Med, SIA, Medicīnas centrs

A.Kalniņa 8-2, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstnieciskā un estētiskā plombēšana ✓ Ārstēšanas plāna sastādīšana ✓ Zobu kanālu ārstēšana (endodontija) ✓ Zobu kronīšu atjaunošana ✓ Konsultēšana, diagnostika ✓ Visu veidu zobu protezēšana ✓ Rentgena kabinets ✓ Zobu protezēšanas laboratorija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Zobakmens un aplikumu noņemšana ✓ Mīksta un cieta aplikuma noņemšana ar ultraskaņu un sodas strūklu ✓ Zobu pulēšana, gela aplikācijas ✓ ​Ģimenes ārsta konsultācijas

 

Heliks DS, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Apraksts: Zobu tehniskā laboratorija – zobu protēžu izgatavošana un remonts.

Hermess, SIA

Valērijas Seiles 7, Rīga LV-1019
higiēnists, endodontija, bērniem līdz 16 gadiem bezmaksas ārstēšana, zobu ķirurģija, zobu implanti, zobu protezēšana

Hermess, SIA, Zobārstniecības kabinets

Lilijas 28, Rīga LV-1055
stomatoloģija, estētiskā stomatoloģija, zobu balināšana, zobu higiēna, higiēnists, bērnu zobārsti, zobu protezēšana

Hollywood Smile, SIA

Brīvības 121, Rīga, LV-1012
Renāte Jasinkeviča, Zobu ārstēšana un protezēšana – Dr. Mihails Maļikovs un Dr., Renāte Jasinkeviča, Zobu ārstēšana un protezēšana – Dr. Mihails Maļikovs. Implantologs Dr.

Hollywood Smile, SIA, Filiāle

Purva 2/4-1, Baloži, Ķekavas nov., LV-2112
pieaugušajiem-zobu terapija, implantācija, zobu implanti, ķirurģija, zobu higiēnists Baložos, zobu higiēna, protezēšana

Honestum Services, SIA

Bruņinieku 63-1, Rīga, LV-1011
Zobārsts, zobārstniecība, stomatologs, stomatoloģija, zobu higiēnists, zobu protezēšana , zobu balināšana

I.V. zobu dizains, SIA

Pasta 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Jēkabpilī, Ildze Rimicāne zobu tehniķe Jēkabpilī, Zobārsts Jēkabpilī, Zobārstniecība Jēkabpilī, zobu protezēšana

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26-1.st., Rīga LV-1050
Apraksts:

Zobārstniecības pakalpojumi Rīgā. Lai nodrošinātu, ka jūsu zobi vienmēr ir skaisti un veseli, aicinām uz mūsu zobārstniecības privātpraksi ILODENT, kur jūs vienmēr sagaidīs smaidošs un draudzīgs personāls.

Mēs strādājam tikai ar jaunākajām zobārstniecības tehnoloģijām un iekārtām, kas tiek izmantotas pacientu ārstēšanas procesā. Šādā veidā klīnika spēj sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus ikvienam apmeklētājam. 

Imeda, SIA, Heliodenta, zobārstniecības kabinets

Rīgas 48-15, Daugavpils, LV-5401
Zobārsts, zobārsti, stomatologs, zobārsti Daugavpilī, zobārstniecība, zobu raušana, zobu labošana, zobu protezēšana

Ineses Bērzupes medicīniskā privātprakse, SIA

Ģertrūdes 14-2, Rīga, LV-1011
Ārstēšana, protezēšana , zobu ķirurģija, higiēnists, higiēna, zobu implanti, zobu estētika, zobu balināšana