Protezēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Saulkrastu zobārstniecība, SIA

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Pakalpojumi:: ✓ Profesionāla mutes dobuma higiēna ✓ Vispārējā zobārstniecība ✓ Bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadu vecumam ✓ Zobu endodontiskā ārstēšana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu terapeitiskā ārstēšana ✓ Protezēšana

AZL Zobārstniecība, SIA

K.Barona 88-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

"AZL Zobārstniecība" ir klīnika, kas sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsdienīga zobu labošana bez sāpēm. Neapkalpojam pacientus ar funkcionāliem traucējumiem. Strādājam ar līgumsabiedrībām Baltikums, Ergo, Seesam Latvia, Compensa Latvia. Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta. 

Daugavpils zobārstniecības poliklīnika, SIA

Lāčplēša 12, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Zobu slimību diagnostika ✓ Profesionālā higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Ķirurģiskie pakalpojumi ✓ Zobu protezēšana ✓ Periodonotologa pakalpojumi ✓ Zobu implantācija ✓ Zobārstniecība bērniem Par mums::

Poliklīnikai ir kapitālsabiedrības statuss, 100% kapitāla pieder pilsētas domei. Ir mūsdienīgi zobārstniecības kabineti, kur pacientiem sniedz palīdzību zobārsti, zobu higiēnistes un zobārstniecības māsas.

Pieejamas cenas ļauj izmantot iedzīvotājiem ar dažādu ienākuma līmeni zobārstniecības palīdzību.

Visi zobārsti, zobu higiēnistes, zobu tehniķi un zobārstniecības māsas ir sertificēti.

✓ Sniedzamo pakalpojumu kvalitāti poliklīnikā kontrolē kabinetu vadītāji un kabinetu vecākās zobārstniecības māsas. Medicīnas personāls darba procesa laikā izmanto vienreizējās lietošanas maskas un cimdus.  Divas reizes gadā tiek veikta  medicīnas instrumentu sterilitātes mikrobioloģiskā analīze.

Dental Studio, SIA

Elizabetes 75, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu terapija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Ortodontija ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Protezēšana Par klīniku:

SIA Dental Studio dibināta 2002. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā jūs vienmēr būsiet aprūpēts, jutīsieties komfortabli un ērti. Laipnais personāls radīs jums atmosfēru, kurā jūs varēsiet relaksēties no straujās ikdienas – mēs par jums parūpēsimies. Mēs būsim priecīgi redzēt jūs Dental Studio – profesionālo meistaru studijā.

Arkāde dental, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 2-2.st., Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Kosmētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Implantoloģija ✓ Mutes dobuma higiēna Par uzņēmumu:

SIA "Arkāde Dental" dibināta 2003. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Uzņēmums nodrošina profesionālu attieksmi pret ikvienu klientu. Uzņēmuma speciālisti nodrošina nevainojamu kvalitāti.

Carino, zobārstniecība

Pasta 19, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Carino" zobārstniecības kabinets sniedz plašāko pakalpojumu klāstu. Piedāvā augsti kvalitatīvus un efektīvus pakalpojumus Jums. Pie mums ir iespējams veikt arī mutes higiēnas pārbaudi.

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
Mēs saviem pacientiem nodrošinām:: ✓ individuālu pieeju ārstēšanā; ✓ komfortablu un mājīgu atmosfēru; ✓ personīgā laika ekonomiju; ✓ visu specialitāšu zobārstu – ķirurgu, implantologu, ortodontu, entodontu (zobu kanālu ārstēšana zem jaunākās paaudzes mikroskopa), bērnu zobārstu un higiēnistu, – pakalpojumus; ✓ pārdomātu cenu politiku.

Loradent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 33 k.3, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Zobārsts, zobārsti, zobu labošana, zobu higiēna, higiēnists, protezēšana , Zobārsts un higiēnists pēc, ārstēšana, zobu higiēnists, zobu protēzes, zobu sāpes, stomatoloģija, stomatologs, zobu balināšana, protezēšana

Šmitu zobārstniecība, SIA

Priežu 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Šmitu Zobārstniecība ir klīnika, kas sniedz plašu zobārstniecības un mutes higēnas pakalpojumu klāstu Ogrē. Pie mums iespējama zobu implantēšana, ārstēšana, protezēšana, ķirurģija un citi pakalpojumi. Mūsu klīnika ir atvērta gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Mentamed, SIA, Zobārstniecības kabinets

Melīdas 10, Rīga, LV-1015
Apraksts:

SIA "Mentamed" piedāvā zobārstniecības pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem. Mutes veselības stāvokļa novērtējums, mutes dobuma profilakses pasākumi, zobu plombēšana un restaurācija, endodontija, periodonta slimību ārstēšana, mutes higiēna, silanta ieklāšana, zoba izraušana, zoba sakņu izraušana, pacienta ar iekaisuma procesu specializēta ārstēšana, zobu endodontiskā ārstēšana, zobu protezēšana. Zobu higiēnista pakalpojumi.

Piedāvājam bezmaksas zobārstniecības pakalpojumus bērniem (līdz 18 g.v.).

Sky Dream Clinic, SIA, Zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika Mārupē

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Ķirurģija, zobu ārstēšana, terapija, protezēšana , implantoloģija/zobu implanti Sraumann/, zobu higiēna

Parks 2004, SIA

Jāņa 1a, Jelgava LV-3001
Apraksts: Zobārstniecības kabinets Parks 2004 piedāvā plaša spektra zobārstniecības pakalpojumus gan pieaugušajiem, gan bērniem. Viss no zobu ārstniecības un plombēšanas līdz ķirurģijai un protezēšanai. Klīnika ir ierīkota ar vieglu ieeju un draudzīgi vidi cilvēkiem ar traucējumiem.

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Dentium, SIA

Kaņiera 10a-2.st., Rīga LV-1063
Iekārtas:

Mūsu zobārstniecības prakse ir aprīkota ar profesionālu zobārstniecības iekārtu Sirona C8+. Šī ierīce nodrošina maksimālu pacientu drošību un palīdz mūsu pieredzējušajiem zobārstiem pilnībā izmantot savas prasmes. Pateicoties šai ierīcei pacientus varam ārstēt ātrāk, efektīvāk un bez sāpēm. Diagnostiku nodrošina KODAK 2200 Intraoral X-ray sistēma, kas kopā ar augstas izšķirtspējas digitālās radiovīzijas iekārtu KODAK RVG 6100 gādā par labu attēla kvalitāti. Ļoti augstas frekvences (DC) rtg stara ģenerators ar ierobežotu radiācijas daudzumu nodrošina drošību Jūsu veselībai. Medicīnas instrumentu sterilizācijai izmantojam vienu no modernākajām iekārtām -  Euronda E9 autoklāvu. Medicīnas iekārtu un instrumentu kopšanā lietojam sertificētus un ekoloģiski pārbaudītus, ES atzītus dezinfekcijas līdzekļus. Izmantojam vienreizlietojamas adatas,anestētiķus un higiēnas piederumus.

Daces Ločmeles zobārstniecības privātprakse, SIA

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Zobārstniecība, protezēšana , stomatoloģija, stomatologs, stomatologa pakalpojumi, mutes higiēna, zobu, ārstēšana, protezēšana , labošana, zobu raušana, plombēšana, balināšana, zobu rentgens, ķirurģija.

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

K.Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26-1.st., Rīga LV-1050
Apraksts:

Zobārstniecības pakalpojumi Rīgā. Lai nodrošinātu, ka jūsu zobi vienmēr ir skaisti un veseli, aicinām uz mūsu zobārstniecības privātpraksi ILODENT, kur jūs vienmēr sagaidīs smaidošs un draudzīgs personāls.

Mēs strādājam tikai ar jaunākajām zobārstniecības tehnoloģijām un iekārtām, kas tiek izmantotas pacientu ārstēšanas procesā. Šādā veidā klīnika spēj sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus ikvienam apmeklētājam. 

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3a-28, Jelgava LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c. Par mums:

"Smile De Lux" Jelgavā sniedz dažāda veida zobārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus.

Imeda, SIA, Heliodenta, zobārstniecības kabinets

Rīgas 48-15, Daugavpils, LV-5401
Zobārsts, zobārsti, stomatologs, zobārsti Daugavpilī, zobārstniecība, zobu raušana, zobu labošana, zobu protezēšana