Protezēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EvaMar, SIA, zobārstniecība Bauskā

Uzvaras 21-1, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "EvaMar" piedāvā dažādus zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, tajā skaitā zobu ārstēšana, protezēšana, ķirurģija, zobu higiēna, implantoloģija. Kvalitatīva zobārstniecība Bauskā. Individuāla pieeja katram klientam. Ārsti - Inguna Dzene, Anda Bergmane, Elīza Vēja. Ķirurgs -  Darja Gvergžde. Higiēnists - Ilona Saukuma.

Diadents, SIA

Melīdas 10-62, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Zobu raušana ✓ Protezēšana ✓ Smaganu ārstēšana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Kroņi ✓ Plombēšana ✓ Zobārsta konsultācijas Apraksts:

Dr. Bankoviča klīnika Vecmīlgrāvī. Mūsu klīnikas piedāvajumā: zobu ārstēšana, terapija, ķirurģija un higiēnista pakalpojumi.

Dentalfix, SIA

Cēsu 19-32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Dentalfix zobārstniecība piedāvā augstas kvalitātes un plaša klāsta zobārstniecības pakalpojumus. Sākot ar ieteikumiem par pareizu zobu kopšanu un mutes higiēnu, beidzot ar dažādas sarežģītības zobu implantācijām, protēzēm. Uzticami un pieredzējuši jomu speciālisti, kas garantē sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Klīnikā iespējams veikt ne tikai zobu labošanu, protezēšanu un higiēnu, bet arī 2D un 3D rengtenu (ar nosūtījumiem), veikt zobu balināšanu, pasūtīt izgatavošanai zobu kapes, uzlikt zobam rotiņu u.c. Ir nodrošināta pieeja personām ar funkciju traucējumiem. Valsts apmaksāti zobārstniecības pakalpojumi bērniem līdz 18 gadu vecumam. Zobu higiēnists reizi gadā no 2 gadu vecuma līdz 18 gadiem (7, 11un 12 gadu vecumā 2 reizes gadā).

Par iespējām pieņemt akūtā kārtā lūgums sazināties ar zobārstniecību zvanot!

ZL.LV iesaka

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti

Smaida Studija, SIA

Šobrīd meklējam jaunas telpas!
Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Par mums:

Augsta līmeņa zobārstniecība! Īpaši specializējamies zobu ķirurģijā, zobu aizvietošanā ar implantiem un protezēšanā uz implantiem. Atgūstiet zobu rindu, ieliekot tikai 4 vai 6 implantus! Stabilizējiet protēzi, ieliekot tikai 2 vai 4 implantus! Saņemiet rūpīgu zobu diagnostiku, profesionāli izstrādātu zobu ārstēšanas plānu un kvalitatīvu tā īstenošanu! Viss sākas ar konsultāciju! Vides pieejamība nodrošināta cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām!

Dr. B. Lazdānes zobārstniecības privātprakse

Skolas 17a, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts:

Zobārstniecība Ikšķilē, kurā darbojas augsti kvalificēti zobārsti. Zobu higiēnists. Zobu ķirurģija, protezēšana, implanti.

Amber Dent, SIA

Meža prospekts 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

Zobārstniecības klīnikas "Amber Dent" piedāvājumā: Zobu protezēšana, labošana, ķirurģija, higiēna, kanālu ārstēšana, mīksto audu lāzera pakalpojumi. Darba laiks: pēc pieraksta.

Agitas Kristapsones zobārstniecības prakse

Ezera 5, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Zobu higiēnists pieņem piektdienās katru otro nedēļu.

Helga-Med, SIA, Medicīnas centrs

A.Kalniņa 8-2, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstnieciskā un estētiskā plombēšana ✓ Ārstēšanas plāna sastādīšana ✓ Zobu kanālu ārstēšana (endodontija) ✓ Zobu kronīšu atjaunošana ✓ Konsultēšana, diagnostika ✓ Visu veidu zobu protezēšana ✓ Rentgena kabinets ✓ Zobu protezēšanas laboratorija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Zobakmens un aplikumu noņemšana ✓ Mīksta un cieta aplikuma noņemšana ar ultraskaņu un sodas strūklu ✓ Zobu pulēšana, gela aplikācijas ✓ ​Ģimenes ārsta konsultācijas

 

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga LV-1004
Zobu protezēšana:: ✓ Komplicēti, sarežģīti risinājumi balstīti uz implantiem ✓ Izņemamā plate ✓ Plastmasas totālā protēze ✓ Kombinēta lokveida protēze ✓ Lokveida parciāla protēze ✓ Teleskopa protēze ✓ Plastmasas protēžu repertūras ✓ Nakts kapes ✓ Balināšanas kapes ✓ Sporta kapes ✓ Pagaidu kroņi ✓ Metāla keramika ✓ Presētā keramika ✓ Presētā keramika, pilnas formas ✓ Onlejas ✓ Venīri ✓ Non Prep venīri ✓ Cirkonija keramika ✓ Cirkonija inlejas ✓ Cirkonijs, pilnas formas ✓ Cirkonija Meryland tilts ✓ Kompozīta Meryland tilts ✓ Diagnostiskais uzvaskojums ✓ Digitālais uzvaskojums ✓ 3D skenētu failu apstrāde, to izmantošana produkta ražošanā ✓ Metāla Inlejas ✓ 3D printēti produkti ✓ Ķirurģiskie gidi ✓ 3D printēti ķirurģiskie gidi ✓ Metāla frēzēti karkasi pēc faila ✓ Cirkonija frēzēti karkasi pēc faila ✓ Diagnostiskie modeļi ✓ Lokatori ✓ Individuālie abatmenti ✓ Stieņa fiksācijas   

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā, spēkus un pieredzi apvienojot ginekoloģei-dzemdību speciālistei Marinai Čēmai un zobārstam ar 30 gadu stāžu Andrim Ozoliņam. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti un ginekoloģijas speciālisti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. Sniedzam arī ginekoloģijas, grūtniecības uzraudzības, ginekoloģiskās USG un endokrinoloģijas pakalpojumus.

GET MEDIC, medicīnas tūrisma aģentūra

Rīga
Apraksts:

Augstas kvalitātes medicīnas pakalpojumi par samērīgām cenām. Izvēlieties mūsu medicīnas tūrisma aģentūru un ietaupiet līdz pat 70%, salīdzinot ar citām valstīm. Sadarbojamies tikai ar labākajām klīnikām, kurās strādā pieredzējuši speciālisti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas un metodēs. Sadarbība ar vairāk kā 370 klīnikām, kur tiek veiktas dažādas procedūras - sākot ar kosmētisko ķirurģiju un beidzot ar transplantāciju. Mūsu mērķis ir nodrošināt Jums ne tikai ārstēšanu, bet arī ērtu neaizmirstamu ceļojumu un atpūtu. Saņemiet personīgu pieeju un rūpīgu uzmanību no sākuma līdz beigām. Mūsu komanda nodrošinās Jums atbalstu un palīdzību visā ceļojuma laikā. Iegūstiet BEZMAKSAS konsultāciju, kur mūsu speciālisti sniegs jums detalizētu informāciju par ārstēšanas iespējām un procedūrām. Pielāgojam piedāvājumu tieši Jūsu vajadzībām, nodrošinot personalizētu pieeju.

 

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Talsu Sanus, SIA

V.Ruģēna 4-301, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Dakteres Baibas Grīnbergas zobārstniecības prakse sniedz mutes higiēnas, zobu labošanas, protezēšanas pakalpojumus. Talsu Veselības centrā 3. stāvā.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi" , Lestenes pagasts, Tukuma nov., LV-3146
Pakalpojumi: Piedāvājam praktiski visu, kas saistīts ar logu remontu, apkopi un modernizāciju, tajā skaitā: stikla pakešu maiņu, logu regulēšanu, blīvējumu maiņu, furnitūra maiņu, logu hermetizāciju, insektu sietu uzstādīšanu, drošības furnitūras iestrāde, Holz plus alumīniju uzstādīšanu, logu restaurāciju, verama loga iestrāde neveramā logā, nestandarta risinājumi u.c.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Logu remonts; ✓ Stikla pakešu maiņa; ✓ Logu regulēšana; ✓ Blīvējumu maiņa; ✓ Furnitūra maiņa; ✓ Logu hermetizācija; ✓ Insektu sietu uzstādīšana; ✓ Drošības furnitūras iestrāde; ✓ Holz plus alumīniju uzstādīšana; ✓ Logu restaurācija; ✓ Verama loga iestrāde neveramā logā; ✓ Nestandarta risinājumi

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Dekogrīdas, SIA

Lastādijas 22-19, Rīga LV-1050
Pakalpojumi: ✓ Betona grīdu un kāpņu restaurācija ✓ Metāla margu remonts un izgatavošana ✓ Koka lentera atjaunošana Apraksts:

Veicam betona grīdu un kāpņu atjaunošanu, kā arī metāla margu remontu un atjaunošanu. Kāpņu restaurācija: Nolauzto pakāpienu galu protezēšana. Pakāpienu galu vēsturiskā profila atjaunošana. Kāpņu margu koka lentera atjaunošana. Epoksīda pārklājumi.